Tips

Handpicked Health

Wist je dat de beschuit met muisjes traditie voorkomt uit de vroegere kruidengeneeskunde? De roze of blauwe muisjes zijn anijszaadjes met een laagje suiker, en laat anijs er nu net voor zorgen dat je als moeder sneller aansterkt en de borstvoeding beter op gang komt.

Handpicked Health ondersteunt jou door het gebruik van kruiden, geneeskrachtige planten en natuurlijke producten. Stel je eens voor dat je jezelf nooit meer hoeft af te vragen of er geen troep in de producten zit die je voor je kindje of jezelf gebruikt.  De producten en theeën van Handpicked Health zijn 100% biologisch, 100% duurzaam en zero waste.  Door jezelf en je kindje onze producen te gunnen, kies je voor het gemak van een  gezonde, natuurlijke lifestyle.

handpickedhealth.nl 


Regenboogschaap

Regenboogschaap is het online duurzame antroposofische warenhuis, waar je op één plek kunt slagen voor zowel duurzaam speelgoed, wollen, zijde en biologisch katoenen kleding, hobbymaterialen, kaarten en nog veel meer!

De hoogwaardige merken zijn afkomstig uit Nederland, Duitsland, Denemarken en Zweden.

Als ouders van drie vrije school kinderen, leven zij met de seizoenen mee.

regenboogschaap.nl 


Dalalou

Ken je de natuurlijke kraampakketten van Dalalou al? Over alle producten in de pakketten is nagedacht en is een duurzaam alternatief voor gevonden. Jij hoeft het zelf niet meer uit te zoeken. Alle benodigde producten zijn voor je geselecteerd en zorgvuldig in een tas gedaan, zodat jij zorgeloos je zwangerschap, geboorte en kraamtijd kan beleven!

Natuurlijke producten dragen bij aan een veilige start en een gezonde ontwikkeling van je baby en van jou als kersverse moeder, doordat ze zo weinig mogelijk belastende stoffen bevatten. Hiermee kies je voor de beste kwaliteit voor jou en je baby en laat je een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter. Of je nou bevalt in het ziekenhuis, een geboortecentrum of thuis.

dalalounatuurlijk.nl